Alumni SBP

Alumni SMSPP telah mendapat beberapa jemputan:-

1. Sesi bersama pelajar-pelajar terpilih SBP Malaysia

Tarikh: 3-5 Ogos 2009 (sesi untuk Alumni SBP 4 Ogos 2009 - Selasa malam)

Hari: Isnin-Rabu

Tempat: Port Dickson

Penganjur: Kementerian Pelajaran Malaysia.

Jemputan daripada: Alumni STF. (Tahun lepas pun ade aktiviti ni. Tahun lepas kebanyakan alumni dari sekolah2 elit SBP and few from Sekolah Sains). Tahun ni penganjur menjangkakan lagi ramai. Sebab jemputan untuk adik-adik SBP ni bertambah.

Agenda: Pelajar-pelajar ni dari golongan keluarga yang berpendapatan rendah. Slot bersama pelajar2 & Alumni SBP tu nanti, penganjur akan buat macam LDK. Duduk berkumpulan dengan adik-adik SBP ni. Ade sesi sharing moments, motivasi, etc.

Wakil dari setiap alumni: Unlimited. Kalau berminat, bagitau la.
___________________________________________________________

2. Seminar Alumni SBP

Tajuk Seminar: Hala Tuju SBP

Yuran: RM30

Tarikh: 15 Ogos 2009

Hari: Sabtu (pagi - petang)

Tempat: Dewan....., Universiti Malaya, KL (nanti akan di-update)

Penganjur/Jemputan dpd: Alumni TKC. Informed by Cikgu Wang.

Agenda: Seminar untuk membincangkan hala tuju SBP Malaysia i.e. memartabat dan memperjuangkan SBP Malaysia...

Wakil dari setiap alumni: 6 orang.


p/s:
Untuk yang berminat, hubungi Cik Izyan Nasruddin (tinggalkan msg di blog/FB/call/sms) selewat-selewatnya 2 Ogos 2009 (untuk event 1) dan Rabu 5 Ogos 2009 (untuk event 2). Maaf ye lambat inform. Saya pun baru tau petang semalam (1 Ogos 2009). Harap-harap ade wakil untuk event 2 tu. Amanat Cikgu Wang & Kak Nani (Zuraini Jusoh). Untuk networking jugak kan =)

c.c.
1- Kak Amirah Azhari (Pres.) - Suda di-sms.
2- Kak Zue (secretary) - suda di-ym. Kak zue, kalau bertukar fikiran nak pergi, bgtau je eh.

9 comments:

{Suria Muhammad} said...

for d 2nd event:
wakil dr setiap alumni: 6 orang

adakah secara sukarela or selection? sy agak confused di sini

but, i'd glad to join kalau ada tempat kosong :)

:: !zyan :: said...
This comment has been removed by the author.
:: !zyan :: said...

For 2nd event:

First come first serve.

Suria nak join? will reserve one seat for you.

Setakat ni Kak Izyan & 1 sit utk Kak Mirah. Harap2 dia nak join. Sebab Kak Nani memang tak dapat turun KL...dia kat Kelate skrg ni.

pestisid said...

salam k izyan
get the sms.
haiyo agak lambat hehee.
now keje busy so xdpt join.
kalau cmpany lama dulu snang2 je nak pegi.
sori ye.
suria, u pegi la utk batch u.
anyway gudluck, nanti ambik gmbr dan video byk2. mebi sumday kite boleh balik sekolah dan share.

errr dgr cite sir awie dgn teacher asmad pun kene transfer?

:: !zyan :: said...

pestisid, dapat sms? tapi report failed jer.

sir awie and teacher asmad pun?

pestisid said...

a'a dgr2 la. koz both ngajar my cs english n est. dh la cikgu rozek ajar die BM, abis smue cikgu die kene tuka. so bebudak dah demotivated nak blaja. haiyo.

{Suria Muhammad} said...

mesti rase a bit janggal kan kalau blik scipp :(

{Suria Muhammad} said...

k'pestisid, alangkah bagusnya kalau anda dpt join. sy takut sy xdpt behave dgn sempurna nnt. huhu!

pestisid said...

adikku suria..sorry..tak smpt. update laaa...

Design by Blogger Templates