Trivia Undangan Ke Majlis...


Undangan ke Majlis Perkahwinan

Fazira (G-ra) batch 9802- ketua Block Cekal 2002
dan

Akmal Aniq


Pada tarikh: 6 Jun 2009







Butir-butir lanjut akan dikemaskini kemudian.
Saya sedang menunggu maklumat terperinci daripada empunya badan.
Fazira gak berharap kawan-kawan dapat drop nama dan alamat di ruang komen, untuk memudahkan beliau mengepos kad undangan.


p/s: nanti boleh la buat small reunion kat majlis G-ra ye..
pps: Alumni ni bila nak aktif? senyap sunyi je...

7 comments:

Intan Nadia said...

wahhh...tahniah kak g-ra!malangnya saya tak dapat hadirkan diri.semoga urusan yang baik ini dipermudahkan,inshaAllah..

{Suria Muhammad} said...

womahgod! k'g-ra dh nk kawen!! :D

pestisid said...

gra dah kawin on 4/5/2009 hari tu.
6 Jun adalah Majlis di pihak perempuan. Semua dijemput hadir.
Jgn lupa bawak kamera dan pasangan. Hehe.

PsyRa said...

intan>> tak pe..doa pon cukupp..hehehhe
suria>> kasi aa alamat..

:: !zyan :: said...

ppssstt...update la buku alumni ye nanti kat kenduri gra tu..ehehe

owh jiran atas bilik mau kawen dah...tahniah in advance =)

PsyRa said...

k.izyan>> dtg tau!! kasi alamat, nati sya post card..!

pestisid said...

GRA, tul gak. wat buku alumni la hahaha.

Design by Blogger Templates