Link Addition

Salam & hello to all Alumni
.
First & foremost, a thousand of apologies offered for the lack of updates recently. We do appreciate all those messages left on the chatboxs requesting for the link addition to be listed on this blog. Please be informed that we'll only entertain request with complete information as follow;
.
Full name:
Nadia Azmira Bt Shahzan
Batch: #0812
Url: http://naazlululala.blogspot.com
Class:
5 Fatimah
.
Next, please kindly submit your request to this link:
.
Now you're done! It's so easy, isn't it? :)
.
And happy holiday to anyone who has already packed all the books & notes into the boxes. This is the time to recharge our thinking cap & energy for the next challenging semester, girls! May your days full with happiness & laughters!

.

7 comments:

shasha_iffa said...

huhu..tQ pestisid :p

pestisid said...

no it wasn't me. it's suria la. say thanks to suria. on behalf of the gurls, thanks suria.

and 1 more thing:

semua yang pernah belajar di scipp adalah ahli scipp alumni. bukan sapa2 yang ada link kat sebelah ni je. ramai yg salah anggap ingat sapa ada link kat sebelah ni je ahli alumni. salah ye adik2 dan kakak2.

berkenaan alumni, mcm susah sket nak centralized balik semua, pasal korang pun masing2 ade 5ferz group kan, ade sofis la 5ters la..saya ni batch mula2, #9802. ktorg nye, yg masuk tahun 98, president kami adalah kak mirah. dan kami dan cikgu wan declare kak amirah azahari adalah president alumni utk semua batch. kirenye korang ade leader, tapi big boss semua leader adalah kak mirah, faham tak?

so untuk memantapkan alumni, wakil2 presiden setiap batch sila hubungi kak mirah ye. atau kak izyan.hehe, tetibe ade nama kak izyan.lariiiik..

:: !zyan :: said...

uish si-pestisid ni.

ha...cikgu wan ade tepon 14 March 2009 aritu, tanye bila nak bubarkan committee alumni skrg ni dan lantik committee yang baru?

ade sape2 boleh tlg follow-up dengan cikgu wan?

chronic melankolik said...

cikgu wan mana neh??

pestisid said...

cikgu wang razali.

{Suria Muhammad} said...

terima kasih utk diri sendiri. nyahahaha!

cik wang +math kan? huih! ingt lg kate2 nasihat dr beliau sbb sy ni mmg agak slow dlm apa2 yg mlibatkan no. huhuw!

hamiDahRecKs said...

adik suria
akak dah tukar blog..
tak reti la nk link bog...bodoh piang aku nih pasal IT.hii
nama akak hamidah mohd salleh,batch 9900.ni link ke url:
stitch-hamidahrecks.blogspot.com

sorry la susah kan adik suria yer..

Design by Blogger Templates