// Warmly Greeted

Salam & hello to dear Alumni,
It’s such a good starting point for the new tremendous chapter of Scippalumni blog to receive such an applauding feedback from all of you! *group hugs* :D

Upon request, from time to time, the admin would try our best to add more Scippian bloggers’ links to this blog. For the mean time, we’re currently working on some matters in order to improve the blog’s functions.
.
Again, thank you for the support & please spread the news around!
.
.
Warm regards,
Suria Muhammad #0004

9 comments:

~adiluz~ said...

add satu lg blog Asnor Yusliza Mohd Yunos 5H #9899..http://littleamoi.blogspot.com/

SCIPP Alumni said...

tq for the info ;)

fatin itu saya said...

add satu lagi blog Hamidah Salleh@Reck 5Hajar #9900

http://reck.blog.friendster.com/

tenkiu...@_*

:: !zyan :: said...

ape cite get-together kite ni?

any idea? dec 08?

fatin itu saya said...

I definitely won't be able to make it if the gathering is in Dec. However, I have a suggestion.

Cam, ape kata buat satu posting..and in the comment box bole kasik suggestion date or maybe in the posting bole kasik option utk date and tgk feedback sape yg bole make it.

I mean, buat kecil-kecilan punya gath yang every batch can make it sebagai wakil ke hape, and can discuss the bigger plan.

at least we start with little plan to plan the big plan (oh my, sorry ye, aku dah menaip in circle..kui kui kui).

just a suggestion tho.

bukan pe,sebab cam akak2 senior ramai dah kerja, and rajin jugak contact each other, and our batch (9900) pun ramai dah kerja and yg adik2 pun time tuh dah cuti kan? (dec08). so probably kalau ada majlis kawen sape2 yg dibenarkan utk crash pun ok je utk jadi tmpt bertemu.
cewah. mandai je.

ok. i should stop now.kang jadi posting blog sendiri di comment box ni.*grin*

ila ni said...

aa nak jugak la letak link. saya nor ilani md nor batch 99-03, sekian.

eira eixora said...

saya pun sama..anis nurdhiani rosdi batch 99-03 =)

pestisid said...

hi kpd semua yg mintak add link.busy sket.later i'll add.suria pun bz exam.kak izyan tak tau la die busy ape tp die busy gak.sori.tapi jgn risau, nnt mesti ade kat link k.

{Suria Muhammad} said...

suria suda xbz lagi!! hahaha! *gelak bahagia*

but plz sisters, sila include kelas skali eh? and full name juga. tq :)

Design by Blogger Templates