// News From Pn Sham

Assalamualaikum semua.

Haaaa, blog ni created sebenarnye utk menyampaikan info tentang aktiviti alumni yg Cik Izyan Nasruddin tengah perah idea dan tenaga utk dijalankan, menurut beliau, kalau boleh tahun ni jugak. So, segala maklumat akan disampaikan melalui blog ini.

Sebelum ni kita memang dah ade network community mcm Friendster, tapi tak semua org dapat join sebab ada yang tak register Friendster pun, kan. Diharap, melalui blog ni, kita dapatalah meneruskan silaturrahim sesama alumni dan juga cikgu2.

Tadi i texted Pn Sham tanya khabar, sbb tibe2 semangat SCIPP datang mencurah2 sbb tengok blog akak2 yg dh kawin, beranak pinak etc. Rindu sgt zaman2 dulu kat SCIPP.Tak sangka few seconds after that Pn Sham called.Pn Sham masih lagi kat KMPP. Beliau mcm happy sangat2 kat sana. Anak sulung Pn Sham(Akmal kan?) dh PMR dh.

Berita terkini adalah Pn Sham baru je recover drp operation removing cyst kat uterus beliau. Cyst tu besar jugak. Menurut beliau, walaupun cyst tu tak effect apa2 dan she seems sihat tapi sbb size cyst dah 1kg, terpaksa dibuang jugak.

Beliau bercuti selama 2 bulan dan 2 July hari tu baru masuk kerja balik. So, marilah kita sama2 mendoakan beliau cepat2 sembuh 100%. Menurut beliau, beliau dh kurus sejak opeartion tu(anyway, bila masa pulak dia gemuk kan?).

Ok lah tu quick update.

Siapa2 nak buat announcement, nak bertunang ke, kahwin ke, etc..bolehla mintak admin posting kat sini, ok.

Keep in touch.Bye2.

9 comments:

:: !zyan :: said...

owh puan sham!
Lame tak contact dia. Ape tah lagi jumpe. sah2 kene kutuk ni kalo jumpe ni =p

~adiluz~ said...

rindu nye kat pn sham!! the best HEM ever..hehe..last skali contact die like 3 yrs ago??huhu..kelakar laa lisa, tetibe semangat buat blog bile tgk blog kitorg?kekeke...waaa..besar btol pengaruh senior pioneer ni...hahahhaa..

cik bit said...

windu la sama suma...
windu ngn korg..windu ngn HEM..skolah..pengetua masa form5 je x pnah diridui..hahhaa
kem salam peluk cium la kt HEM..pn sham rules..ahaxx

pestisid said...

haha, kak zue.mmg smangat tgk blog korg laaa..nnt rajin2la calling2 pn sham.skang ni pun kalo ckp ngan die, still pggl die 'hem'.klaka plak.waaaa rindunye kt zaman2 dulu.dulu meronta2 nak kluar scipp tak tahan rules.skrg ni rindu2an plak

BabyIbu said...

zu..aritu try call pn sham tak dapat la..sesiapa boleh bagi no tepon pn sham kat kak yana..tq

fatin itu saya said...

ni asal dari izyan la ni.tetiba timbul excitement plak nak bergather.

huuuu..rindu la kan skola...

:: !zyan :: said...

liesa, note that!hehe...
mari bersama2 kite get together =)

blur12 said...

errr helo? hahahhaa

pataniah said...

pn sham...my idol.. the best teacher ever.sape ada no dia, bagi arr

Design by Blogger Templates